Patru români au murit, vineri, într-un cumplit accident rutier produs pe autostrada A44 din Germania, în apropierea orașului Bad Wünnenberg. Românii se aflau într-un microbuz care a fost strivit între

două TIR-uri românești.

Tragedia s-a produs în jurul orei 12.50, pe autostrada A44, atunci când pe prima bandă s-a produs un ambuteiaj. Un microbuz românesc marca Opel Vivaro, în care se aflau cinci români, a fost strivit între două TIR-uri românești, unul încărcat cu băuturi și altul cu lemn.

Potrivit Antena3.ro, presa din Germania relatează faptul că, șoferul TIR-ului încărcat cu băuturi a observat prea târziu ambuteiajul creat în fața sa și nu a avut timp să frâneze. Anchetatorii nu au găsit nicio urmă de frânare pe asfalt.

Microbuzul în care se aflau cinci români a fost împins din spate în TIR-ul românesc încărcat cu lemn.  Impactul a fost deosebit de violent.

Martorii au sunat la numărul de urgență, iar în scurt timp, la locul accidentului au ajuns numeroase echipaje de Poliție, ambulanțe, Pompieri și elicoptere medicale.

Patru dintre românii din microbuz au murit pe loc. Al cincilea grav rănit, a fost scos dintre fiarele contorsionate abia după ce TIR-ul încărcat cu băuturi a fost tras de un utilaj.

Potrivit sursei citate, un alt TIR înmatriculat în Cehia, dar și un autoturism BMW înmatriculat în Germania au fost implicate în accident, însă românii au fost singurele victime.

Sursă foto Antena3.ro.

 

 

Image
Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/actualitate/externe/patru-rom%C3%A2ni-au-murit-strivi%C8%9Bi-%C3%AEntr-un-microbuz-distrus-%C3%AEntre-dou%C4%83-tir-uri%2C-pe-o-autostrad%C4%83-%C3%AEn-germania.html

Most Read