MyRadioOnline.ro

Marea Britanie se luptă cu o criză alimentară, una a carburanților și una de personal, după ieșirea din Uniunea Europeană. Carnea, legumele și laptele sunt principalele alimente care lipsesc de

pe rafturile din magazine, dar premierul Boris Johnson a rămas optimist.

Criza alimentară și cea a carburanților a fost generată de lipsa angajaților în anumite sectoare cheie, iar astfel s-a ajuns la blocajul livrării alimentelor și combustibilului în Regat, situație care afectează zilnic viața britanicilor.

Potrivit b1tv.ro premierul Johnson rămâne optimist și a afirmat în fața Congresului că decizia de a părăsi Uniunea Europeană avea să conducă la această situație, dar viitorul Marii Britanii va fi unul mult mai bun.

Marea Britanie se confruntă cu o criză severă a alimentelor și a combustibilului, având în vedere în primul rând lipsa de personal care să asigure aprovizionarea. În general, pentru aceste sectoare erau angajați lucrători străini, care în prezent nu mai pot munci în Regat din cauza Brexit.

 

Sursă foto b1tv.ro.

 

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/actualitate/externe/vezi-cum-arat%C4%83-criza-alimentar%C4%83-din-marea-britanie-lipsesc-de-pe-rafturi-carnea%2C-laptele-%C8%99i-legumele.html

Most Read