MyRadioOnline.ro

Ducesa de Cambridge s-a întâlnit vineri cu Emma Raducanu, campioana de la US Open, și împreuncă au jucat o partidă pe o arenă din Londra.

Potrivit digi24.ro, Kate, 39 de

ani, care s-a întors la îndatoririle sale după vacanța anuală de vară, s-a echipat în mod corespunzător, cu o fustă albastră de tenis și o jachetă cu fermoar asortată, pentru întîlnirea de la Centrul Național de Tenis din Londra. 

Ducesa i-a întânit și pe Joe Salisbury, care a câștigat titlul de dublu masculin la US Open împreună cu americanul Rajeev Ram, dar și pe Gordon Reid și Alfie Hewett, campionii la dublu în scaun cu rotile.

Kate este pasionată de tenis și este des prezentă la competițiile mari desfășurate în Marea Britanie.

Emma Răducanu, de 18 ani, este în centrul atenției după victoria istorică de la US Open, unde a devenit prima câștigătoare venită din calificări.

După succesul de la New York, Răducanu a reuşit un salt de 127 de locuri în ierarhia mondială şi a ajuns până pe 23, dar i-a făcut fericiţi şi pe mama sa Renee, de origine chineză, şi pe tatăl român.

Rezultatul întâlnirii dintre Emma Răducanu și Ducesa de Cambridge nu a fost făcut public și cel mai probabil nu s-a ținut, pentru că scopul întâlnirii a fost a fost acela de a-i sărbători pe cei patru sportivi pentru performanțele lor.

 

Sursă foto Digi24.ro.

 

 

 

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/actualitate/externe/emma-r%C4%83ducanu-%C8%99i-ducesa-de-cambridge-au-jucat-%C3%AEmpreun%C4%83-o-partid%C4%83-de-tenis.html

Most Read