MyRadioOnline.ro

Echipa care conduce ancheta în cazul atacului armat de la universitatea din Rusia a declarat că suspectul și-a cumpărat în mod legal arma cu care a tras - o armă

de vănătoare - în luna mai a acestui an.

Potrivit Digi 24.ro citând The Moscow Time, care citează surse media în limba rusă, poliția l-a identificat pe suspect ca fiind Timur Bekmansurov.

Site-ul local de știri 59.ru a publicat o postare de pe rețelele sociale care i-ar aparține atacatorului, în care acesta descrie în detaliu planurile lui și motivele pentru care a comite atacul. Nu există, însă, nicio confirmare cu privire la autenticitatea acestor date.

„Ceea ce s-a întâmplat nu a fost un atac terorist (cel puțin din punct de vedere legal). Nu am fost membru al unei organizații extremiste, nu sunt motivat religios și sunt apolitic. Nimeni nu știa ce voi face, am desfășurat toate aceste acțiuni de unul singur", se spune în postare.

În mesaj, presupusul trăgător a mai spus că este „plin de ură”, că a planificat atacul și că a economisit din timp bani pentru a cumpăra arme de foc.

Timur Bekmansurov era student și avea 18 ani. Guvernatorul regiunii Perm, Dmitri Mahonin, a anunțat că a fost ucis în timpul atacului.

8 persoane au fost ucise și mai multe au fost rănite în acest atac, a anunțat procuratura, în cel mai nou bilanț oficial citat de agenția Tass.

 

Sursă foto Digi24.ro.

 

 

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/actualitate/externe/cine-este-atacatorul-care-a-ucis-8-oameni-la-universitatea-din-rusia-ultimul-mesaj-postat-online-%E2%80%9Esunt-plin-de-ur%C4%83%E2%80%9D.html

Most Read