MyRadioOnline.ro

Un medicament dat fostului președinte american Donald Trump când avea coronavirus anul trecut urmează să fie utilizat pentru tratarea pacienților vulnerabili din spitalele NHS.

Luna trecută, secretarul pentru sanatate, Sajid

Javid, a anuntat că Ronapreve ar fi primul tratament conceput special pentru Covid-19 pentru a primi aprobare de reglementare in Marea Britanie, transmite blacknews.ro citând The Guardian.

Departamentul de Sănătate și Îngrijire Socială (DHSC) a declarat că are potențialul de a aduce beneficii la mii de pacienți, introducerea sa vizându-i inițial pe cei care nu aveau un răspuns cu anticorpi împotriva Covid-19.

Acesta va fi utilizat pentru tratarea pacienților fără anticorpi cu vârsta de peste 50 de ani și a celor cu vârste cuprinse între 12 și 49 de ani care sunt imunocompromiși.

Departamentul de sănătate a spus că îndrumările vor fi trimise clinicienilor, astfel încât aceștia să poată începe prescrierea tratamentului „cât mai curând posibil”.

 

Sursă foto blacknews.ro.

 

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/actualitate/externe/coronavirus-%C3%AEn-marea-britanie-bolnavii-%C3%AEn-stare-grav%C4%83-vor-fi-trata%C8%9Bi-cu-medicamentul-care-l-a-salvat-pe-trump.html

Most Read