MyRadioOnline.ro

Bătaie în direct la un talk show difuzat de Jurnal TV. Protaganoiști au fost doi politicieni din Republica Moldova.

 

Fostul viceministru de Interne, Ghenadie Cosovan și-a pierdut cunoștința în

direct la o emisiune de la Jurnal TV, după băiata în direct cu fostul consilier prezidențial al Maiei Sandu, Sergiu Tofilat. Ultimul i-ar fi spus lui Cosovan ca e lepădatură, iar acesta a aruncat apă peste el, relatează publika.md.

Într-un final cei doi s-au luat la bătaie, iar înregistrarea a devenit virală în mediul on-line. Secvența se încheie cu momentul în care Cosovan rămâne nemișcat, la pământ. Acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale, după altercație.

“În cadrul oricărui talk-show politic, discuțiile se încing deseori, iar invitații vorbesc și uneori reacționează în stare de afect. Se întâmplă oriunde, însă Jurnal TV nu tolerează astfel de atitudini. Pe viitor, asemenea manifestări vor fi taxate nu doar de public, ci și de echipa noastră. Ce e important e că „totul e bine când se termină cu bine”, au scris după incident, pe pagina de socializare, reprezentanții postului de televiziune.

 

Sursa foto: captură video publika.md

 

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/actualitate/externe/video-b%C4%83taie-%C3%AEn-direct%2C-%C3%AEntre-doi-politicieni%2C-la-un-post-de-televiziune-din-republica-moldova.html

Most Read

  • Week

  • Month

  • All