MyRadioOnline.ro

Un bărbat de 29 de ani a fost pus sub acuzare, în această săptămână, în SUA, fiind bănuit de uciderea unei tinere de 32 de ani, din California, dar și

dezastrul produs după ce acesta a încercat să-și acopere urmele.

Femeia a fost dată dispărută pe 18 august, anul trecut, după două zile în care nu a mai fost văzută. Ultima dată știa că plecase la o primă întâlnire cu un bărbat pe care l-a cunoscut prin intermediul unei aplicații matrimoniale.

Mașina ei a fost găsită abandonată în Vacaville pe 18 august, iar trupul ei carbonizat a fost descoperit în zona Stebbins-Cold Canyon, aflată în apropiere, scrie Digi 24, citând presa internațională.

Tot pe 18 august, un incendiu a izbucnit la un complex de locuințe aflat destul de aproape de locul în care a fost găsit corpul lui Castro. În urma evenimentului, doi bărbați, de 64, respectiv 82 de ani, au fost găsiți decedați în casele lor. Abia acum acest dezastru a fost catalogat drept incendiere, iar anchetatorii cred că „Serriteno a aprins în mod deliberat focul în încercarea de a-și ascunde crima”. Mai mult, incendiul a dus la pagube majore, pentru că a contribuit la amplificarea unor incendii de vegetație izbucnite anul trecut în California, care au afectat arii extinse.

Citiți mai multe pe digi24.ro.

 

Sursa foto: thereporter.com

 

 

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/actualitate/externe/anchet%C4%83-%C8%99ocant%C4%83-o-%C3%AEnt%C3%A2lnire-prin-intermediul-unei-aplica%C8%9Bii-mobile-a-dus-la-o-crim%C4%83%2C-un-incendiu-uria%C8%99-%C8%99i-la-alte-dou%C4%83-decese.html

Most Read

  • Week

  • Month

  • All