MyRadioOnline.ro

Poate că te-ai întrebat, în repetate rânduri, ce meniu trebuie să accesezi ca să vezi istoricul tău de vizionări pe HBO Max, Netflix sau Amazon Prime Video. În acest caz, ai

nimerit în locul potrivit pentru că îți voi arată exact cum să faci, în funcție de fiecare gigant de streaming, în parte.

Cum vezi istoricul de vizionări pe Netflix

Să găsești istoricul de vizionare pe Netflix este o treabă simplă. Intri pe Netflix.com, te asiguri că ești autentificat și apoi plasezi cursorul peste numele tău. Selectezi contul din meniu, deruleze în jos și selectezi „Vizualizare activitate”. Acum ar trebui să ți se prezinte o listă cu tot ce ai introdus în flux, în ultima perioadă.

Și dacă tot ai ajuns acolo, poți să-ți personalizezi modul în care istoricul tău afectează recomandările viitoare pe care ți le face Netflix. Dând un clic pe X-ul de lângă un titlu, te vei asigura că acesta este șters din categorie, astfel încât Netflix să nu folosească un moment de slăbiciune împotriva ta. Odată ce a fost eliminat, nu va apărea în listă până când nu decizi să îl vizionezi din nou.

Cum faci asta pe HBO Max

În prezent, HBO Max nu oferă o modalitate clară pentru ca tu să poți vedea tot ce ai vizionat. Cu toate acestea, gigantul adaugă automat filme și seriale TV pe care nu le-ai terminat de vizionat la rubrica „Continuare vizionare”, de pe ecranul de pornire al serviciului.

Pentru a elimina un film sau o emisiune din lista ta, tot ce trebuie să faci e să atingi pictograma profilului, apoi „Continuați vizionarea”, iar apoi „Editați”. Următorul pas este să atingi X-ul sau „Ștergeți totul”, pentru a elimina întregul conținut.

Amazon Prime Video îți dă mici bătăi de cap

Spre deosebire de Netflix, Amazon nu-ți face deloc viața ușoară, mizând pe calitățile tale de „căutător de comori”. De fapt, îți îngroapă lista într-un număr de link-uri pe care altfel nu le-ai verifica – nu din proprie inițiativă.

Dacă ai decis că ai răbdare să faci totul manual, asigură-te că ești conectat pe site-ul Amazon. Apoi dă clic pe linkul „Contul dumneavoastră”, din bara de sus. Pe pagina cu pricina, derulează în jos la „Personalizare” și fă clic pe „Îmbunătățiți recomandările dumneavoastră”. Acum, în meniul din stânga, dă încă un clic pe titlurile pe care le-ai vizionat.

Aici, poți evalua o emisiune TV sau un film, astfel încât Amazon să poată înțelege mai bine ce-ți place și, mai ales, ce nu îți place.

Articol preluat de pe https://playtech.ro

https://playtech.ro/2022/cum-vezi-istoricul-de-vizionari-pe-netflix-hbo-max-amazon-prime-video/

Most Read