MyRadioOnline.ro

Cu iOS 15, Apple a introdus o mulțime de funcții noi, dar unele dintre cele pe care le-a promis încă nu sunt disponibile pentru utilizatori. Iată ce se va întâmpla pe

iPhone.

Asta se întâmplă și cu permisul de conducere digital și buletinul digital, pentru statele din SUA, care îți permit să îți scanezi documentele și să le ai în aplicația Wallet în orice moment.

Aceste funcții ar fi trebuit să sosească inițial la sfârșitul anului 2021, dar Apple listează acum funcțiile ca „vor veni la începutul lui 2022”, pe pagina sa iOS 15.

Sistemul de identificare digitală este încă în stadiu incipient și numai Arizona și Georgia îl vor avea la lansare, în timp ce Connecticut, Iowa, Kentucky, Maryland, Oklahoma și Utah sunt de așteptat să fie următoarele pe lista de așteptare, deși nu există un interval de timp exact pentru când se va întâmpla asta.

Niște informații pe surse, de la GSMarena, de la începutul acestei luni, detaliau că Apple va deține un grad ridicat de control asupra procesului de lansare, chiar dacă costurile asociate cu acesta vor fi acoperite de contribuabili. Statelor li se va cere să mențină sistemele de acreditări pe cont propriu, în timp ce Apple va controla marketingul și când programul se lansează efectiv.

Prima țară care a rămas fără iPhone: ce s-a întâmplat din cauza inflației

Turcii care încercau să cumpere iPhone-uri și alte dispozitive electronice de la Apple au primit miercuri mesaje de eroare online, inclusiv de pe site-ul web local al Apple Inc.

Asta s-a întâmplat după o depreciere istorică de 15% a lirei, ce a provocat un haos al preţurilor, conform Reuters.

Lira turcească şi-a continuat miercuri deprecierea spre un nou minim istoric, iar de la începutul anului şi până în prezent a pierdut 43% din valoare, dintre care peste 22% numai de la începutul săptămânii trecute.

Articol preluat de pe https://playtech.ro

https://playtech.ro/2021/apple-iti-aduce-buletinul-pe-iphone-unde-te-vei-putea-legitima-cu-smartphone-ul/

Most Read