MyRadioOnline.ro

Cei de la Caviar au o lungă tradiție când vine vorba de personalizarea unor smartphone-uri de top cu materiale prețioase sau materiale cu o istorie deosebită. De această dată, este vorba

de un iPhone cu o bucată de dinozaur.

Caviar a anunțat cea mai nouă ediție de iPhone 13 Pro. Este intitulată Tyrannophone și, în mod previzibil, costă o avere. Motivul pentru care trebuie să investești o sumă foarte generoasă în terminalul cu pricina pleacă de la câteva particularități ale carcasei. Gadgetul face parte dintr-o ediție foarte limitată de dispozitive intitulată sugestiv Tera.

iphone caviar aur dinozaur

iPhone 13 Pro cu dinte de tiranozaur rex – cât costă

În funcție de bugetul pe care vrei să-l investești în următorul tău smartphone, Caviar a pus la vânzare un Tyrannophone care are pe carcasă o bucată de dinte ce a aparținut unui tiranozaur T-Rex, cu o vârstă de 80 de milioane de ani. Spatele telefonului este gravat și realizat dintr-un material compozit cu o greutate redusă.

Nu lipsesc câteva inserții placate cu aur. Ochiul dinozaurului este din chihlimbar, în timp ce capul dinozaurului este realizat din titan, cu excepția zonei în care este integrată bucată de dinte de dinozaur. Vor fi produse doar șapte astfel de telefoane.

Din aceeași serie Tera face parte și Monsterphone cu o carcasă din titan. Cea mai prețioasă iterație este intitulată Teradiamond și include 1024 de diamante pe spate.

Pentru că noua serie de smartphone-uri este intitulată Tera, fiecare iPhone 13 Pro sau 13 Pro Max inclus în această linie de terminale va avea capacitatea de stocare de un terrabyte. În ceea ce privește prețurile, iPhone 13 Pro într-una din variantele Tyrannophone, Monsterphone sau Teradiamond de la Caviar începe de la 8610 dolari, în timp ce iterațiile Pro Max sar până la 9150 de dolari. Dacă avem în vedere alte modele de iPhone oferite de Caviar în trecut, acestea se numără printre cele mai ”accesibile”.

iphone 13 pro caviar aur dinozaur model

Articol preluat de pe https://playtech.ro

https://playtech.ro/2021/iphone-13-pro-primul-telefon-cu-o-bucata-de-dinozaur-cat-costa-un-episod-din-istorie/

Most Read