MyRadioOnline.ro

La fel ca Facebook sau Instagram, Netflix se dă peste cap pentru a-ți ține copiii în fața ecranelor pentru o perioadă de timp cât mai îndelungată. Dacă vrei sau nu să

permiți asta, este opțiunea ta, dar gigantul de streaming facilitează procesul.

În cazul în care copilul tău nu avea suficient divertisment în spatele ecranului de la telefon, Netflix s-a gândit să mai centralizeze câteva clipuri în spatele unei funcții noi. Aceasta este intitulată Kids Clip și pare să fie o colecție de clipuri agregate din serialele și lungmetrajele de pe serviciul de streaming care vor fi actualizate în fiecare zi.

Netflix vrea să întindă o mână de ajutor părinților

În contextul în care un procent copleșitor de părinți își țin copiii cu ochii în ecrane pentru un pic de liniște, actualizarea celor de la Netflix nu ar trebui să vină ca o surpriză majoră. Interesantă este însă implementarea și faptul că există totuși o limită vizavi de volumul de clipuri disponibile în fiecare zi.

Kids Clip este o nouă secțiune din aplicația Netflix dedicată copiilor. Aceasta include un volum stufos de conținut, iar compania speră că respectivele segmente desprinse din filme și seriale vor fi pe placul celor mici. Funcția va fi disponibilă din această săptămână și, în mod previzibil, nu va putea fi accesată la nivel global din start. În schimb, privilegiați vor fi cei din Statele Unite ale Americii, America Latină, Australia și Irlanda, în prima fază. Mai mult decât atât, va merge doar pe iPhone, cel puțin la început.

Spre deosebire de secțiunea Fast Laughs care include clipuri pe verticală desprinse din show-uri de stand-up comedy, Kids Clip va avea clipuri pe orizontală. În fiecare zi vor fi disponibile între 10 și 20 de clipuri în noua secțiune. Conținutul va fi actualizat zilnic și va include atât segmente decupate din producții care există acum pe Netflix, cât și unele care urmează să se lanseze în viitorul apropiat.

Articol preluat de pe https://playtech.ro

https://playtech.ro/2021/copilul-tau-ar-putea-deveni-dependent-de-netflix-noua-functie-care-s-ar-putea-sa-ti-faca-probleme/

Most Read