MyRadioOnline.ro

Despre Elrond am auzit cu toții, mai ales aceia dintre noi care sunt interesați de piața activelor digitale. Start-up-ul tech are, însă, planuri mult mai mari decât ne-am fi așteptat vreodată

și se pare că se îndreaptă către cucerirea mediului de business din țara noastră.

Elrondintenționează să achiziționeze compania Capital Financial Services. În acest sens, start-up-ul așteaptă aprobarea Băncii Naționale a României, care urmează să dea undă verde tranzacției de milioane.

Pentru necunoscători, Capital Financial Services activează pe piață sub brandul Twispay, procesator de servicii de plată pe piața locală. Compania prestează servicii de procesare plăți pentru circa 300 de comercianți online. Printre clienți se numără și nume grele, cum ar fi Blue Air.

Ce urmează să se întâmple

După ce achiziția va fi finalizată, start-up-ul va putea facilita utilizatorilor săi accesarea de servicii financiare, inclusiv prin conturi cu IBAN, carduri prepaid atașate și procesarea de plăți cu moneda electronică reglementată.

Luna trecută, start-up-ul românesc a ajuns din nou în atenția presei, după ce a atras o finanțare de nouă milioane de dolari. Printre investitorii principali se numără antreprenorul Răzvan Munteanu, unul dintre cei mai activi investitori din zona de blockchain şi Elrond Research.

„Planul nostru este să ne continuăm investițiile în inovație astfel încât să putem permite oricui să creeze tot ceea ce își poate imagina, fără nicio constrângere legată de timp, spațiu, buget sau abilități, combinând tehnologia blockchain şi Inteligența Artificială. Vom face totul bazat pe guvernanță și transparență pentru toate modelele AI generate pe platforma humans.ai”, a declarat Sabin Dima, CEO Humans.

„La intersecția dintre inteligența artificială și tehnologia blockchain se află un univers enorm de oportunități. Ne bucurăm să sprijinim inițiativa Humans de a crea tehnologii și produse care vor extinde abilitățile oamenilor de a se exprima, coopera și tranzacționa în moduri creative”, a declarat Beniamin Mincu, CEO Elrond.

Articol preluat de pe https://playtech.ro

https://playtech.ro/2021/cutremur-in-lumea-afacerilor-din-romania-se-naste-un-nou-gigant/

Most Read