MyRadioOnline.ro

Unul dintre cei mai mari producători de telefoane mobile de pe piața globală, Samsung a anunțat noul smartphone din gama Galaxy, în martie anul trecut. Ieri, gigantul tehnologic a prezentat versiunea

lui M21, fiind denumit Samsung Galaxy M21 2021 Edition.

Noul model de smartphone, M21 2021 Edition nu aduce prea multe îmbunătățiri dacă stăm să îl comparăm cu modelul din anul anterior. Ceea ce vei observa la noul M21 va fi panoul din spate cu un design ușor retușat, precum și o cameră principală care utilizează acum un senzor GM2 de 48 de megapixeli de la Samsung.

M21 2021 Edition pornește cu One UI 3.1 Core, care este bazat pe sistemul de operare Android 11, o versiune ușor degradată a One UI 3.1. În ceea ce privește celelalte specificații, nu ar trebui să te entuziasmezi prea tare, având în vedere că acestea rămân aceleași. Astfel, vei primi un SoC Exynos 9611, un ecran FullHD, Super AMOLED de 6,4 inci și o baterie de 6.000 de mAh, suficientă cât să poți utiliza telefonul pentru o perioadă mai îndelungată.

Noul smartphone de la Samsung prezintă specificații similare cu modelul anterior

Totodată, încărcarea va fi de 15 W, iar pe spatele telefonului este amplasat cititorul de amprente. În ceea ce privește camera de selfie-uri și apeluri video, aceasta folosește un senzor de 20 de megapixeli, în timp ce camerei principale de 48 de megapixeli amplasată pe spate, i se alătură un senzor de adâncime de 8 megapixeli și ultrawide de 5 megapixeli.

Samsung Galaxy M21 2021 Edition vine în variantele de culori negru și albastru artic. Totodată, telefonul vine echipat cu două opțiuni de memorie: 4GB RAM și 64 GB spațiu de stocare și 6GB RAM și 128 GB spațiu de stocare. Prețul primei opțiuni este de aproximativ 140 de euro, în timp ce cea de-a doua opțiune te va costa 165 de euro. Smartphone-ul urmează a fi pus la vânzare pe teritoriul Indiei începând cu data de 26 iulie, prin magazinul online Samsung, pe site-ul Amazon, dar și în magazinele fizice din toată țara.

Articol preluat de pe https://playtech.ro

https://playtech.ro/2021/noul-model-de-la-samsung-galaxy-ul-spectaculos-al-anului-2021/

Most Read