Fostul director al RATP Ploiești (actuala Transport Călători Express) a publicat joi, pe pagina sa de Facebook, un răspuns la zvonurile privind revenirea sa în funcție după alegerile locale. Totul

ar fi pornit, susține aceta, de la schimbarea pozei de profil, pe rețeaua de socializare. Noua imagine aleasă de Radu Popescu i-a făcut pe unii să creadă că acesta pregătește o revenire.

"Asta așa... ca să ne lămurim.

Un gest banal de ieri, schimbarea pozei de profil de pe Facebook, a generat numeroase interpretări, una mai interesantă decât alta, mai ales în mediul politic local.

Așa am aflat că am făcut obiectul unor discuții unde cel mai vehiculat scenariu este următorul: printr-o negociere «underground», după alegeri, o să revin în funcţia de Director la TCE Ploieşti.

Doresc să lămuresc această problemă într-o manieră  cât se poate de fermă, respectiv:

- NU sunt membru de partid

- NU sunt angajat în campania electorală

- NU intenţionez că în mandatul 2020-2024 să mă implic în viaţa politică sau administrativă, locală sau centrală.

Momentan, obiectivele personale sunt centrate pe familie şi pe afacerea de familie, iar aceste proiecte sunt într-o totală incompatibilitate cu viaţa politică sau administrativă.

Le mulţumesc celor care sunt cu un gând bun alături de mine, cât şi celor care încă îmi mai poartă de «grijă».

Al dumneavoastră

Radu POPESCU" , a scris acesta, pe pagina sa de Facebook.

Foto arhivă

 

Image
Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/politica/radu-popescu-l%C4%83mure%C8%99te-zvonurile-privind-preluarea-conducerii-tce-ploie%C8%99ti.html

Most Read