ALEGERI LOCALE 2020 Viceprimarul George Pană, până nu demult preşedintele ALDE Ploieşti, nu mai apare pe lista de candidaţi propusă de formaţiune pentru alegerile locale din acest an. În aceeaşi

situaţie sunt alţi zece consilieri municipali actuali.

În cazul lui George Pană a fost vizibilă o distanţare încă din momentul primelor tensiuni majore din ALDE, când deputatul Graţiela Gavrilescu şi o parte din echipă au plecat la Forţa Naţională, ALDE Prahova a rămas cu o conducere interimară numită de la centru, iar apoi s-a restructurat, în jurul lui Cătălin Beciu şi Emil Calotă. Nu e clar dacă viceprimarul s-a distanţat de partid sau viceversa, cert este că George Pană nu a apărut în noua conducere judeţeană a ALDE, aleasă acum câteva luni, iar acum nu mai apare nici pe lista de candidaţi, viceprimarul reuşind de fiecare dată în această perioadă să evite elegant întrebările despre situaţia sa politică. Din rândul actualilor consilieri ALDE, patru la număr în acest mandat incluzându-l şi pe viceprimar, Marius Mateescu de asemenea nu se mai regăseşte pe liste, Sorin Văduva este pe locul zece, practic doar simbolic, iar Paul Palaş apare pe locul trei pe lista de candidaţi, ceea ce, din ce sondaje am văzut noi până acum, tot nu-i garantează realegerea.

ALEGERI LOCALE 2020 La PMP, ambii consilieri din mandatul 2016-2020, Bogdan Hodorog şi Claudia Sălceanu, au dispărut din noua listă de candidaţi. La PNL, consilierii Florin Sicoie, Larisa Băzăvan şi Florica Răcăşean nu mai apar printre candidaţi, în timp ce la PSD nu mai candidează Ştefan Dănescu, Marius Dinu, Marcian Cosma şi Florina Sorescu.

Dacă alegerile ar fi ca examenele la facultate, am putea crede că unii dintre ei mai au o şansă în toamnă. Doar că acolo concurenţa pe loc o să fie şi mai mare.

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/politica/10-consilieri-%C5%9Fi-viceprimarul-municipiului-ploie%C5%9Fti-nu-mai-candideaz%C4%83-pentru-un-nou-mandat%2C-la-alegerile-locale-din-27-septembrie.html

Most Read