MyRadioOnline.ro

Îndepărtat din USR Prahova, fostul deputat Dan Rădulescu, de altfel şi fost preşedinte al organizaţiei judeţene, a anunţat public că a intrat în echipa Alianţei pentru Unirea Românilor.

Rădulescu va

fi coordonator judeţean de politici publice pentru AUR Prahova. Fostul deputat a făcut anunţul marţi, într-un mesaj publicat pe pagina oficială de Facebook, în care a vorbit despre dezamăgirea faţă de liderii politici din ultimii 30 de ani.

"Timp de trei decenii, punctele cardinale din busola strâmbă a politicii românești au indicat orice altceva decât interesul cetățeanului.
Acum, la mai puțin de jumătate de an de la alegerile parlamentare, aceiași politicieni vetuști și-au dat arama pe față într-o complicitate transpartinică, ce are drept numitor comun furtul banului public sub orice formă, de la angajările aiuristice, la contractele cu statul și fraudarea fondurilor europene.
Sunt hotărât să merg mai departe și să continui munca pe care am început-o acum patru ani în încercarea de a schimba clasa politică românească!
Am acceptat invitația celor doi președinți George Simion și Claudiu Târziu și le mulțumesc pentru încrederea acordată!
Începând de astăzi, în calitate de coordonator județean de politici publice, voi ajuta la dezvoltarea și profesionalizarea partidului AUR, asigurându-mă că, în 2024, Alianța pentru Unirea Românilor va fi opțiunea de vot pentru cei mai mulți dintre noi!", a fost mesajul publicat de Dan Rădulescu.

Dan Rădulescu a condus organizaţia judeţeană a Uniunii Salvaţi România la începuturile sale, candidând cu succes pentru un post de deputat la alegerile din 2016. Între timp, el a pierdut treptat influenţa în interiorul filialei, pe fondul unui aflux de membri noi şi al unor diferenţe de viziune privind direcţia partidului, dar şi al unor acuze că nu s-ar fi implicat suficient de activ în viaţa formaţiunii. Înaintea alegerilor locale din toamna lui 2020, când deja era clar că nu va găsi loc pe listă pentru un al doilea mandat, politicianul şi-a anunţat public susţinerea pentru candidatul PNL la Primăria Ploieşti, anunţând totodată şi că ar urma să devină consilierul acestuia pe probleme de învăţământ după alegeri, lucru care nu s-a mai întâmplat.

Timp de trei decenii, punctele cardinale din busola strâmbă a politicii românești au indicat orice altceva decât...

Publicată de Dan Rădulescu pe Marţi, 20 aprilie 2021
Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/politica/primul-deputat-din-istoria-usr-prahova-%C5%9Fi-a-anun%C5%A3at-public-trecerea-la-aur.html

Most Read

  • Week

  • Month

  • All