Prahova a raportat, joi, 78 de cazuri noi de coronavirus, iar alți 25 de pacienți au fost retestați pozitiv, din datele furnizate de Grupul de Comunicare Strategică.

"Până la această

dată, de la începutul epidemiei, la nivelul județului Prahova, au fost confirmate ca infectate cu virusul SARS-CoV-2 un număr de 1.873 de persoane. Dintre acestea, 229 au fost declarate vindecate și externate, iar 79 au decedat", a anunțat și Prefectura Prahova.

Sursa citată menționează că patru decese au fost raportate în județ, în ultimele 24 de ore.

"Conform informațiilor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Prahova, ultimele decese asociate COVID-19 au fost înregistrate în rândul a patru persoane (două de sex feminin, cu vârstele de 73 și 79 de ani, și două de sex masculin, cu vârstele de 42 și 45 de ani). Toate prezentau comorbidități", au mai anunțat reprezentanții Prefecturii.

În spitalele din județ, unde sunt tratați bolnavi COVID-19, în secțiile de Terapie Intensivă, la acest moment sunt internați 27 de pacienți, dintre care 16 sunt ventilați.

 

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/social/sanatate/coronavirus-patru-decese-asociate-covid-au-fost-raportate%2C-joi%2C-de-jude%C8%9Bul-prahova-doi-dintre-pacien%C8%9Bi-aveau-numai-42%2C-respectiv-45-de-ani.html

Most Read