845 de bolnavi din Prahova au fost testați pozitiv pentru coronavirus, până la această dată, iar 42 dintre ei s-au stins din viață. 32 de cazuri noi au fost confirmate

în ultimele 24 de ore, când s-au înregistrat și două decese.

"De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 845 persoane au fost confirmate cu noul coronavirus, dintre care 42 au decedat, iar 167 au fost declarate vindecate și externate. În spitalele din județ, unde sunt tratați bolnavi COVID-19, în secțiile de Terapie Intensivă, sunt internați 14 pacienți, dintre care 9 sunt intubați", a anunțat Prefectura Prahova.

Una dintre persoanele decedate era un bărbat de 77 de ani, internat din 30 iunie, care suferea de  leucemie limfatică cronică și boală renală cu acutizare.

Cel de-al doilea pacient, de 69 de ani, a fost internat ieri, decesul survenind la scurt timp după aceea. Acesta avea diabet zaharat tip II, insuficiență cardiacă clasa 4, boală cardiacă ischemică, hipertensiune arterială, insuficiență renală acută.

 

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/social/sanatate/coronavirus-%C3%AEnc%C4%83-doi-prahoveni-infecta%C8%9Bi-s-au-stins-din-via%C8%9B%C4%83-de-la-ultima-raportare%2C-%C3%AEn-jude%C8%9B-au-mai-fost-testa%C8%9Bi-pozitiv-32-de-pacien%C8%9Bi.html

Most Read

  • Week

  • Month

  • All