Duminică este a doua zi în care Prahova raportează 10 cazuri noi de îmbolnăvire cu coronavirus, cea mai mare cifră pe județ, înregistrată în 24 de ore, de la începutul

pandemiei.

Cu nicio nouă externare efectuată în rândul celor testați pozitiv, Prahova a ajuns, astfel, la 153 de cazuri confirmate de la începutul pandemiei și 53 de cazuri active în prezent.

Șase pacienți infectați au decedat, iar 94 au fost declarați vindecați și externați, până acum.

"La secțiile de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Municipal Câmpina și Spitalului Județean de Urgență Ploiești se află două persoane confirmate cu COVID-19. Una dintre acestea este în stare gravă, fiind ventilată mecanic", a transmis Prefectura Prahova.

La data de 14 iunie sunt monitorizate de către Direcția de Sănătate Publică (DSP) 975 de persoane aflate în izolare la domiciliu. 144 de persoane au ieșit de sub această măsură, în ultimele 24 de ore, și au intrat alte 231, mai precizează sursa citată.

În carantină instituționalizată se află, în centrele de pe raza județului, 30 de persoane.

 

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/social/sanatate/coronavirus-prahova-zece-noi-cazuri-confirmate-%C3%AEn-jude%C8%9B%2C-pentru-a-doua-zi-consecutiv.html

Most Read