Prahova a înregistrat, în ultimele 24 de ore, nu mai puțin de noi șase cazuri noi confirmate, fiind una dintre cele mai alarmante raportări locale zilnice de la începutul pandemiei.

În total, în județ au fost testate pozitiv, până acum, 130 de persoane, din care șase au decedat, iar 92 au fost declarate vindecate și externate.

Prefectura Prahova a anunțat, joi, și că a crescut din nou numărul celor internați la Terapie Intensivă. Patru pacienți, din care doi în stare gravă, ventilați mecanic, sunt îngrijiți în aceste secții speciale, la Spitalul Municipal Câmpina și Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Datele actualizate furnizate de autorități arată că, în prezent, la nivelul județului Prahova sunt monitorizate de către Direcția de Sănătate Publică (DSP) 899 de persoane aflate în izolare la domiciliu. În ultimele 24 de ore, de sub această măsură și, implicit, evidența  DSP-ului, au ieșit 114 persoane și au intrat alte 111.

În carantină instituționalizată se află, în centrele din Prahova, 30 de persoane.

 

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/social/sanatate/coronavirus-prahova-%C8%99ase-pacien%C8%9Bi-testa%C8%9Bi-pozitiv%2C-%C3%AEn-ultimele-24-de-ore.html

Most Read