Bilanțul pandemiei, la nivelul județului, nu a suferit modificări considerabile în ultimele 24 de ore. Niciun caz nou nu a mai fost confirmat, de la ultima raportare, dar totodată niciun

pacient nu a mai fost externat, de ieri.

În schimb, a crescut numărul celor aflați la Terapie Intensivă. Încă doi prahoveni infectați cu coronavirus au ajuns în această secție destinată cazurilor grave.

"De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, dintre cele 121 de persoane confirmare cu noul coronavirus, șase au decedat, 77 au fost declarate vindecate și externate. La secțiile de Terapie Intensivă se află patru persoane confirmate cu COVID-19. Dintre acestea, două sunt în stare gravă, fiind ventilate mecanic", a anunțat, luni, Prefectura Prahova.

Se remarcă, la începutul acestei săptămâni, o scădere semnificativă a celor intrați în izolare la domiciliu. Astfel, din datele oficiale de la acest moment, sunt monitorizate de către Direcția de Sănătate Publică (DSP) 885 de persoane aflate în izolare la domiciliu. În ultimele 24 de ore, de sub această măsură și, implicit, evidența DSP-ului, au ieșit 194 de persoane și au intrat alte 133. În  carantină instituționalizată se află, în prezent, 38 de persoane.

 

 

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/social/sanatate/coronavirus-prahova-%C3%AEnc%C4%83-doi-pacien%C8%9Bi-au-fost-interna%C8%9Bi-la-terapie-intensiv%C4%83.html

Most Read

  • Week

  • Month

  • All