MyRadioOnline.ro

Image
Image

Olimpiada Națională Interdisciplinară „Științele Pământului”,

organizată de Ministerul Educaţiei şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova, are loc în perioada 4-8 mai, la Colegiul Național ,,Nicolae Iorga" din Vălenii de Munte.

 

Aproximativ 100 elevi, din majoritatea judeţelor ţării, participă la acest concurs conceput din perspectiva integratoare a unor obiecte de studiu fundamentale precum fizica, biologia, chimia și geografia. “Această largă arie de cunoaștere permite elevilor să abordeze problematica planetară interrelațională și totodată să-și formeze abilități de învățare prin conexiuni metodologice moderne”, explică reprezentanții ISJ Prahova.

Cei aproximativ 100 de participanți sunt cazați la un hotel din Vălenii de Munte, iar probele vor fi găzduite de Colegiul Național ,,Nicolae Iorga".

Cazarea participanților se face într-o unitate hotelieră din orașul Vălenii de Munte. 

Deschiderea festivă va avea loc miercuri, 4 mai 2022, la ora 17, la Centrul Cultural al orașului Vălenii de Munte, iar festivitatea de premiere este programată pentru duminică, 8 mai 2022, de la ora 9:30, urmând să aibă loc la Centrul Cultural din localitate.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/social/educatie/aproximativ-100-de-elevi-particip%C4%83-de-ast%C4%83zi%2C-la-v%C4%83leni%2C-la-olimpiada-na%C8%9Bional%C4%83-interdisciplinar%C4%83-%E2%80%9E%C8%99tiin%C8%9Bele-p%C4%83m%C3%A2ntului%E2%80%9D.html

Most Read