MyRadioOnline.ro

Inspectoratul Școlar Județean Prahova a găzduit, marți dimineață, ceremonia de premiere a celor 15 tineri din Prahova care au avut media 10 la examenele naționale derulate în această vară.

 

Cuantumul stimulentului acordat fiecărui absolvent, de Ministerul Educației, este în valoare de 3.000 lei, pentru fiecare dintre cei care au luat Bacalaureatul cu media 10, respectiv 1.000 de lei pentru cei care au avut acest rezultat la Evaluarea Națională.

ISJ Prahova a anunțat că, în județ, sunt premiați opt absolvenți ai clasei a VIII-a (5 de la Colegiul Național ”Mihai Viteazul”, municipiul Ploiești; 1 de la Colegiul Național ”Nichita Stănescu”, municipiul Ploiești; 1 de la Școala Gimnazială ”H. M. Berthelot”, municipiul Ploiești; 1 de la Colegiul Național ”Al. I. Cuza”, municipiul Ploiești) și șapte absolvenți ai clasei a XII-a (3 de la Colegiul Național ”Mihai Viteazul”, municipiul Ploiești; 2 de la Colegiul Național ”Nichita Stănescu”, municipiul Ploiești; 1 de la Colegiul Național ”I. L. Caragiale”, municipiul Ploiești; 1 de la Colegiul ”Spiru Haret”, municipiul Ploiești).

 

Sursa foto: CJ Prahova

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/social/educatie/premii-de-aproape-30-000-de-lei-pentru-absolven%C8%9Bii-prahoveni-care-au-luat-10-la-bac-sau-evaluarea-na%C8%9Bional%C4%83.html

Most Read