Aflată printre primele instituţii de cultură din România care, în plină pandemie globală de coronavirus, şi-au mutat spectacolele în mediul online, Filarmonica Ploieşti va începe să difuzeze pe pagina oficială de

Facebook şi fragmente din îndrăgitul festival "Jazz on the Rooftop". Joi, iubitorii muzicii pot urmări concertul susţinut de RC&The Melody Makers la cea mai recentă ediţie a festivalului. În acelaşi timp, instituţia de cultură a anunţat şi o strângere de fonduri şi roagă publicul să susţină activitatea prin donaţii.

Concertul susținut de RC&The Melody Makers pe scena Jazz on the Rooftop - ediția 2019 continuă Stagiunea online a Filarmonicii "Paul Constantinescu". Pe 19 martie 2020, de la ora 18.00, îi puteți asculta pe Răzvan Cojanu (contrabas), Paolo Profeti (saxofon, Italia), Mike Roelofs (pian, Olanda) și Owen Hart (tobe, SUA). Transmisiunea poate fi urmărită pe pagina de facebook a Filarmonicii, a anunţat instituţia, într-un comunicat de presă.

"Acesta este mesajul nostru pentru publicul larg, acel public pe care dorim să îl revedem cât mai curând alături de noi în sălile de spectacole: Sustineți excelența și sprijiniți activitatea Filarmonicii ploieștene prin donații, aici!", a mai transmis Filarmonica Ploieşti.

Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/social/cultura/jazz-pe-acoperi%C5%9F-%2C-%C3%AEn-direct-pe-pagina-de-facebook-a-filarmonicii-ploie%C5%9Fti.html

Most Read