Parcarea magazinului Kaufland Sud Ploiești este plină, duminică, încă de la primele ore ale dimineții.

Un ploieștean ne-a transmis, pe adresa redacției, un mesaj în care anunță că accesul în hipermerket este limitat, fiind permisă intrarea în grupuri de câte 10 persoane.

"La ora 9.30, parcarea era deja plină, iar oamenii stăteau la rând pentru a intra în magazin. Accesul se făcea în grupuri de câte 10 persoane", ne-a relatat cititorul nostru.

Rețeaua Kaufland România nu a anunțat limitarea accesului în magazinele sale. Este foarte posibil ca măsura să fi fost luată, pe fondul numărului mare de clienți, pentru a preveni supraaglomerarea magazinului în condițiile de față, dar și după ce Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență a decis, aseară, că activitățile în spații închise mai pot fi derulate numai cu participarea a cel mult 50 de persoane.

Astfel de măsuri sunt adoptate pentru limitarea răspândirii coronavirusului și sunt necesare chiar dacă ele modifică ritmul în care se desfășurau activitățile de rutină.

 

 

Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/social/economie/accesul-%C3%AEn-magazinul-kaufland-sud-ploie%C8%99ti-se-face-%C3%AEn-grupuri-de-c%C3%A2te-10-persoane%2C-duminic%C4%83-diminea%C8%9B%C4%83.html

Most Read