MedLife, cel mai mare operator privat de sănătate, a anunțat că restrânge consultațiile pentru pacienții adulți cu probleme respiratorii. „În contextul numărului crescut de solicitări venit din partea pacienţilor cu

patologie respiratorie, am decis să restrângem pentru o perioadă limitată programul de consultaţii în cazul pacienţilor adulţi cu patologie respiratorie acută pentru a putea asigura un flux optim şi a păstra în siguranţă pacienţii care se adresează pentru alte patologii. În cazul copiilor până în 18 ani programul nu a suferit modificări”, au transmis reprezentanţii MedLife pentru Ziarul Financiar. Aceștia au dat asigurări că "toate unităţile MedLife funcţionează în regim normal, implementând metodologia de supraveghere a noului coronavirus, în funcţie de deciziile Institutului Naţional de Sănătate Publică”.

MedLife are peste 6.600 de angajaţi în spitalele şi clinicile reţelei din ţară. În Ploiești, în cadrul rețelei a fost deschisă Hyperclinica MedLife, iar în octombrie anul trecut grupul a anunțat că achiziţionează integral acţiunile Spitalului Lotus.

Anunțul reprezentanților grupului MedLife vine la o zi după ce ministrul Sănătății, Victor Costache, preciza că sistemul public de sănătate, cu aproximativ 4.000 de locuri în secțiile ATI, poate gestiona cazurile actuale de COVID-19, însă dacă numărul acestora vă creşte se va apela la serviciile spitalelor private, care dispun de un număr de aproximativ 300 de paturi în secţiile de terapie intensivă.

Sursa foto: medlife.ro

 

Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/social/sanatate/medlife-nu-mai-prime%C8%99te-pacien%C8%9Bi-adul%C8%9Bi-cu-patologie-respiratorie-acut%C4%83.html

Most Read