MyRadioOnline.ro

Atunci când vrei să îţi cumperi o locuinţă nouă sau să investeşti în domeniul imobiliarelor, o evaluare imobiliară ar fi ideală ca prim pas în demersul acesta. Dacă sunteţi în

punctul de a fi nevoit să cumpăraţi o casă şi intenţionaţi să semnaţi un contract, evaluarea va fi unul dintre primii paşi în procesul tranzacţional. În cazul în care evaluarea se ridică la un standard bun sau este peste preţul contractului, tranzacţia se desfăşoară conform planificării. Cu toate acestea, dacă evaluarea se situează sub preţul contractului, aceasta poate întârzia sau anula tranzacţia. Totuşi, obiectivele sunt reciproce, astfel că, în mod evident, nici dumneavoastră şi nici vânzătorul, nu doriţi ca tranzacţia să fie supusă eşecului. În calitate de cumpărător, aveţi un avantaj, în sensul că o evaluare redusă poate servi drept instrument de negociere pentru a-l convinge pe vânzător să scadă preţul proprietăţii. Dacă sunteţi interesaţi să găsiţi o firmă care vă poate evalua un imobil într-o modalitate cât mai transparentă şi mai corectă, la Investpoint puteţi beneficia de servicii profesionste, iar un evaluator imobiliar are preţ rezonabil în compania noastră, aproape insesizabil comparativ cu ceea ce poate să facă în demersul dumneavoastră. De asemenea, la Investpoint poţi întâlni evaluatori imobiliari profesionişti, care se pot mândri cu o vastă carieră şi cu un portofoliu de clienţi mulţumiţi de serviciile noastre.

Dacă şi dumneavoastră vă aflaţi în această situaţie, în care aveţi nevoie de îndrumările unui specialist înainte de da startul unei tranzacţii, împreună cu specialiştii în evaluare imobil de la Investpoint veţi lua decizia cea mai corectă şi vă veţi da seama dacă investiţia merită sau nu. De asemenea, cu Investpoint şansele tale de reuşită vor creşte simţitor, pentru că un evaluator îţi va sta la dispoziţie cu sfaturi preţioase, ce decurg din anii de experienţa dobândiţi. Pentru o evaluare imobil, clientul va colabora în cadrul firmei noastre exclusiv cu specialişti din domeniu. Un evaluator autorizat are rolul de a estima valoarea unei proprietăţi şi de a crea rapoarte speciale în sensul acesta, pentru toate tipurile de terenuri sau de clădiri. Aceşti specialişti fac evaluare imobiliară la nivel profesional, fiind atenţi chiar şi la cele mai mici detalii în momentul evaluării.

Contează pe oameni care ştiu ce au de făcut, pentru că investiţia ta să merite. Dincolo de banii de care dispui, este foarte important ca la finalul tranzacţiei să fii mulţumit şi să ai parte de un feedback pozitiv din partea colaboratorilor.

De asemenea, serviciile noastre se adresează tuturor celor care sunt interesaţi să investească în domeniul imobiliarelor, motiv pentru care trebuie să ştiţi că la Investpoint facem evaluări pentru case, terenuri şi apartamente. Raportul de evaluare pentru imobile are rolul de a estima valoarea în mod cât mai clar, pe baza tuturor avantajelor şi dezavantajelor pe care proprietatea le are şi ţinând cont de mai multe standarde prestabilite şi considerate relevante pentru scopul evaluării. Astfel, cu ajutorul rapoartelor primite, atât cel care vinde cât şi cel care cumpără au beneficii similare, oferind şi primind sumele meritate, conform calităţii bunurilor imobile tranzacţionate. Specialiştii noştri realizează evaluări la cele mai înalte standarde, bazate pe experienţa profesioniştilor din echipă, care vor observa rapid şi eficient cele mai importante detalii, astfel încât raportul final să cuprindă valorile relevante pentru proprietatea imobiliară studiată, indiferent de natură acesteia şi de scopul în care va fi utilizată. Contactează-ne utilizând datele din cadrul paginii noastre web investpoint.ro, iar împreună punem bazele viitoarei tale investiţii realizate cu încredere şi cu o bază temeinică din parte unui evaluator de imobile experimentat şi dornic să se implice în proiectul tău.

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/social/afl%C4%83-dac%C4%83-investi%C5%A3ia-ta-merit%C4%83-apel%C3%A2nd-la-evalu%C4%83ri-imobiliare-la-investpoint.html

Most Read