Primăria Brazi a anunțat, miercuri, într-un comunicat oficial, că șapte dintre cei 10 angajați ai instituției confirmați cu coronavirus, la jumătatea lunii iunie, s-au vindecat și au revenit la serviciu.

La nivelul Primăriei sunt aplicate măsuri pentru asigurarea distanțării sociale, iar sediul este dezinfectat săptămânal.

"Informăm cetățenii Comunei Brazi că cei 10 salariați din Primăria Brazi care au fost pozitivi au fost retestați pentru depistarea coronavirusului și rezultatele au evidențiat vindecarea a 7 persoane cu test negativ care au și început activitatea. Pentru a crea un cadru sigur pentru salariați și cetățeni, săptămânal se face dezinfectarea întregii clădiri a primăriei. În perioada următoare domnul Primar Radu Leonaș are în vedere un plan de informare, dezinfectare a tuturor spațiilor publice care pot devenii surse de infecție pentru cetățenii comunei Brazi dar pentru acesta este nevoie și de sprijinul locuitorilor din comună prin: purtarea măștii, spălarea mâinilor și păstrarea distanței fizice de minimul 1,5 m", se arată în comunicatul autorităților locale.

 

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/administratie/coronavirus-%C8%99apte-dintre-cei-10-angaja%C8%9Bi-ai-prim%C4%83riei-brazi%2C-testa%C8%9Bi-pozitiv-pentru-covid%2C-au-revenit-la-serviciu.html

Most Read

  • Week

  • Month

  • All