MyRadioOnline.ro

Image
Image

SC Hale şi Pieţe este

în litigiu cu firma Clipperton, cea care administrează Oborul Ploieşti. Societatea privată cere în instanţă prelungirea contractului cu aproape patru ani, echivalentul perioadei unui litigiu anterior, pe care l-a câştigat.

Hale şi Pieţe, societate deţinută de administraţia locală, a primit vineri acceptul Consiliului Local pentru achiziţionarea de servicii juridice de consultanţă, asistenţă şi reprezentare, în litigiul cu firma care administrează Oborul Ploieşti. Conform hotărârii, societatea municipalităţii va trebui să găsească o casă de avocatură, urmând ca tarifele propuse să treacă din nou prin dezbaterea Consiliului Local.

Litigiul actual vine după unul mai vechi dintre cele două firme. Potrivit informaţiilor oferite de directorul SC Hale şi Pieţe, Răzvan Lungu, societatea municipalităţii dăduse în judecată firma care administrează Oborul, în urmă cu mai mulţi ani, invocând neefectuarea investiţiilor asumate. După un lung proces, pe durata căruia multe investiţii au fost întrerupte, SC Clipperton SRL a avut câştig de cauză. Acum, firma privată e cea care s-a adresat instanţei, solicitând prelungirea contractului , cu echivalentul perioadei "pierdute" din cauza litigiului precedent.

Potrivit surselor noastre, vorbim de o perioadă de aproape 46 de luni, adică fără puţin patru ani.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/administratie/firma-care-administreaz%C4%83-oborul-ploie%C5%9Fti-cere-prelungirea-contractului.html

Most Read