MyRadioOnline.ro

În Primăria Ploieşti sunt cel puţin 9 cazuri COVID active, potrivit informaţiilor comunicate miercuri de viceprimarul Daniel Nicodim. Sunt afectate mai multe compartimente interne, cel mai grav fiind Serviciul Financiar

din Direcţia Economică. Răspândirea bolii a fost limitată prin decizia ca aproximativ jumătate din personal să lucreze de acasă.

Viceprimarul municipiului, Daniel Nicodim, a confirmat miercuri pentru "Telegrama" că nouă funcţionari din Primăria Ploieşti sunt infectaţi în acest moment, de la direcţiile Patrimoniu, Tehnic-Investiţii, Economic şi Comunicare. De asemenea, un angajat de la Casa de Cultură, entitate cu personalitate juridică proprie, dar care funcţionează în subordinea şi în sediul administraţiei locale, a fost confirmat pozitiv.

Neoficial, printre angajaţi se vorbeşte că la acest moment numărul de infectaţi şi de contacţi direcţi care aşteaptă rezultatele testelor ar fi undeva la 28. Cea mai dificilă situaţie este la Serviciul Financiar, potrivit aceloraşi surse.

Angajaţii din Primăria Ploieşti lucrează, prin rotaţie, de acasă

Răspândirea bolii a fost limitată prin decizia ca angajaţii să lucreze de acasă acolo unde specificul activităţii o permite. Totodată, conducerea a limitat şi interacţiunile cu publicul, punând accentul pe transmiterea online a documentelor.

"Primăria Ploieşti a dispus ca angajaţii să practice şi munca de la domiciliu, se lucrează două săptămâni cu două săptămâni, pentru a putea să se asigure continuitatea activităţii aici. În momentul actual, în Primărie avem nouă cazuri de COVID-19, la Casa de Cultură mai există unul. Trebuie să respectăm toate regulile, să ne asigurăm că vom trece cu bine de această grea încercare, lucru pe care îl recomand tuturor cetăţenilor, să se protejeze, pentru că nu e de glumit cu ce se întâmplă", ne-a declarat viceprimarul Daniel Nicodim.

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/administratie/video-mai-mul%C5%A3i-angaja%C5%A3i-din-prim%C4%83ria-ploie%C5%9Fti-sunt-infecta%C5%A3i-cu-covid.html

Most Read