MyRadioOnline.ro

Poliția Locală Ploiești a anunțat că, în perioada 13-24 septembrie, Biroul Protecția Mediului a aplicat încă 26 de sancțiuni, în cuantum de 42.500 de lei.

 

Dintre acestea, 11 amenzi

în valoare totală de 27.500 lei au fost aplicate operatorului de salubritate pentru neefectuarea curățeniei și igiena căilor publice, pentru neasigurarea presării serviciului de salubrizare conform prevederilor contractuale și regulamentului de salubrizare și pentru nerespectarea graficului de evacuare a deșeurilor menajere. Alte 15 sancțiuni, în cuantum de 15.000 lei, au fost aplicate persoanelor fizice/juridice pentru neîncheierea de contracte cu operatorul de salubritate pentru evacuarea deșeurilor din construcții, pentru abandonarea de deșeuri menajere și asimilabile acestora pe domeniul public, pentru prelucrarea sau depozitarea unor materiale care emană mirosuri respingătoare sau fum și pentru deversarea apelor menajere pe domeniul public, au detaliat reprezentanții Poliției Locale Ploiești.

 

Ilustrație arhivă

                                                

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/administratie/%C3%AEnc%C4%83-26-de-amenzi-aplicate-de-poli%C8%9Bia-local%C4%83-ploie%C8%99ti%2C-din-cauza-gunoaielor-sanc%C8%9Biuni-de-aproape-30-000-de-lei-numai-pentru-operatorul-de-salubritate.html

Most Read