MyRadioOnline.ro

Poliția Locală Ploiești a amendat societatea care intervenea la rețeaua de apă și branșamentele de pe strada Veniamin Costache, din cauza întârzierilor în derularea lucrărilor.

“În conformitate cu prevederile H.C.L. nr. 228/2006 și ale H.C.L. nr. 189/2019,  polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplină în Construcții, Afișaj Stradal au aplicat în perioada 13-24 septembrie 2021, un număr de 9 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 16.000 lei, pentru nerespectarea termenului de finalizare a lucrării de înlocuire rețea apă și branșamente (str. Veniamin Costache), pentru murdărirea domeniului public ca urmare a exploatării autovehiculului (str. Ghilcoș), pentru ocuparea domeniului public cu diverse materiale (str. Fecioarei, Făt-Frumos, Zmeului, Oituz, Amzei, Corlătești) și pentru lipirea de afișe în alte locuri decât cele autorizate (str. Erou Călin Cătălin, Vasile Lupu)”, a anunțat PL Ploiești.

Foto cu caracter ilustrativ

 

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/administratie/amend%C4%83-pentru-lucr%C4%83ri-%C3%AEnt%C3%A2rziate-pe-o-strad%C4%83-din-ploie%C8%99ti.html

Most Read