MyRadioOnline.ro

Administrația locală a comunei Blejoi a anunţat noi măsuri pentru depășirea crizei salubrităţii.

 

Primăria Blejoi a transmis o informare prin care anunță că a solicitat ca o autospecială să

ridice zilnic, de luni până vineri, deșeurile din fiecare sat.

“Conducerea primăriei a căutat soluții și a cerut o autospecială doar pentru comuna noastră. Am primit această mașină de gunoi și am pus la punct un program de ridicare - câte o zi pentru fiecare zonă. Sperăm ca măsura să aibă rezultate și să nu mai existe gospodării cu pubelele neridicate”, au precizat reprezentanții Primăriei. Aceștia au explicat că solicitarea a fost făcută în condițiile în care colectarea deșeurilor menajere se face din ce în ce mai greu și sunt zile în care programul nu este respectat ori pubelele nu sunt golite deloc.

Programul de ridicare a deșeurilor, la Blejoi

 

Amendă pentru cetățenii fără contract de ridicare a gunoiului

În același timp, angajații Primăriei și cei operatorului de salubritate Rosal “vor lucra împreună și vor identifica familiile care nu au declarat numărul real de persoane pentru care se colectează gunoiul. Potrivit legii, aceste familii vor fi amendate de Garda de Mediu”, după cum a mai anunțat conducerea Primăriei Blejoi.

 

Foto ilustrație: Contrast Media Production via Primaria Blejoi

 

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/administratie/blejoi-o-autospecial%C4%83-va-ridica-zilnic-de%C8%99eurile-din-comun%C4%83-prim%C4%83ria-anun%C8%9B%C4%83-c%C4%83-persoanele-f%C4%83r%C4%83-contract-vor-fi-amendate.html

Most Read