MyRadioOnline.ro

Primăria Ploiești a anunţat, miercuri, începerea unor lucrări de reabilitare a locului de joacă amplasat în Parcul Nord, pe strada Cameliei la intersecția cu Șoseaua Nordului. Proiectul este derulat în baza unei

sponsorizări.

Spațiul de relaxare destinat celor mici va beneficia de echipamente și accesorii noi, după cum urmează: complex de joacă, căsuță tip ciupercă, hintă, leagăn dublu, jucării pe arc, carusel rotativ cu băncuță, balansoar din lemn, balansoar pe arcuri cu patru locuri, pergolă din lemn cu bancă, pergolă rustică și masă pentru șah, cățărătoare din plasă, a detaliat Primăria Ploieşti într-un comunicat de presă.

La nivelul locului de joacă amintit se vor executa și lucrări de pavare a aleilor, inclusiv montare borduri. Totodată, se va monta și un cauciuc antitraumă special.

Aceste lucrări sunt sponsorizate de S.C. Aquila Part Prod Com S.R.L., în baza unui contract în valoare de 201.885,00 lei fără TVA, a mai anunţat Primăria Ploieşti.

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/administratie/loc-de-joac%C4%83-din-nordul-ploie%C5%9Ftiului%2C-modernizat-%C3%AEn-urma-unei-sponsoriz%C4%83ri-din-partea-aquila.html

Most Read