MyRadioOnline.ro

Autoritatea Electorală Permanentă a anunțat că a propus Ministerului de Interne data de 20 iunie pentru organizarea de alegeri locale parțiale în 30 de localități în care funcția de primar

este vacanță. Pe lista transmisă la MAI, întocmită conform informațiilor comunicate de prefecturi, se regăsește și comuna prahoveană Șotrile.

Deși un candidat independent, Bogdan Davidescu, fost primar al comunei, a câștigat detașat alegerile la scrutinul din septembrie, mandatul său a fost invalidat de Judecătoria Câmpina. Davidescu are o condamnare definitivă pentru pornografie infantilă.

“Conform propunerii transmise de AEP, perioada electorală va începe în data de 16 mai 2021. Totodată, candidaturile pentru funcția de primar vor putea fi depuse perioada 21 - 31 mai 2021, iar campania electorală va începe în data de 5 iunie 2021.

Lista localităților în care vor avea loc alegeri locale parțiale pentru primari în data de 20 iunie 2021 nu este încă definitivă, aceasta putând fi actualizată până la adoptarea hotărârilor Guvernului privind organizarea scrutinului, în funcție de informațiile noi ce vor fi comunicate de instituțiile prefectului”, a transmis Autoritatea Electorală Permanentă.

Lista localităților în care, pe 20 iunie, ar putea avea loc alegeri locale parțiale pentru alegerea primarului:

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/administratie/alegeri-locale-pe-20-iunie%2C-la-%C8%99otrile%2C-pentru-alegerea-primarului-mandatul-c%C3%A2%C8%99tig%C4%83torului-din-septembrie-a-fost-invalidat-de-instan%C8%9B%C4%83%2C-din-cauza-condamn%C4%83rii-acestuia.html

Most Read