MyRadioOnline.ro

Reprezentanții SGU Ploiești au anunțat că au fost adoptate, deja, măsuri, pentru organizarea evenimentelor specifice perioadei Sărbătorilor Pascale. Primul vizat este cimitirul “Mihai Bravu”, în incinta căruia va fi interzis

accesul cu mașina.

“În vederea evitării incidentelor în incinta cimitirului Mihai Bravu, în perioada Sărbătorilor Pascale - cu precădere în noaptea Învierii, societatea noastră face apel la înțelegere din partea conducătorilor de autoturisme, în sensul deplasării, fără acestea din urmă, la biserica din incinta cimitirului.

Solicităm acest lucru, în baza experienței anilor anteriori, având în vedere numărul mare de cetățeni prezenți, în această perioadă, la cimitirul menționat mai sus.

În același timp, rugăm cetățenii să respecte indicațiile personalului societății, care se ocupă cu asigurarea pazei în incinta tuturor cimitirelor pentru asigurarea accesului, în mod civilizat, pe aleile acestora”, au transmis reprezentanții SGU Ploiești.

 

 

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/administratie/sgu-ploie%C8%99ti-accesul-autovehiculelor-nu-va-fi-permis%2C-%C3%AEn-perioada-s%C4%83rb%C4%83torilor%2C-%C3%AEn-incinta-cimitirului-mihai-bravu.html

Most Read