Echipaje mixte din cadrul Ministerului Afacerilor de Interne (MAI) au continuat acțiunile privind ordinea și siguranța publică și alte misiuni impuse de contextul actual și în județul Prahova.

Potrivit reprezentanților

Prefecturii Prahova, pe parcursul zilei de 20 iunie 2020, în cadrul acțiunilor punctuale, au fost verificate două societăți comerciale. Au fost legitimate 227 de persoane și oprite în trafic 165 autoturisme. De asemenea, au fost efectuate verificări la 1465 de persoane dintre cele care se aflau  în izolare la domiciliu.

În urma acestor demersuri, au fost aplicate 46 de sancțiuni, în valoare de 26.100 lei.

A fost deschis și un dosar de cercetare penală pentru o persoană în baza articolului 352 privind Zădărnicirea combaterii bolilor.

Documentele oficiale emise la nivel național în contextul pandemiei de COVID-19 pot fi consultate pe portalul stirioficiale.ro, în secțiuna Hotărâri și legislație.  Amintim că o altă pagină web ce cuprinde informații de interes în materia prevenirii răspândirii noului coronavirus este www.cnscbt.ro. (Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Național de Sănătate Publică).

Cetățenii sunt sfătuiți să se informeze doar din surse oficiale, dar și să apeleze pentru recomandări sau alte informații la TELVERDE - 0800.800.358.

Imagine cu caracter ilustrativ, Libertatea.

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://telegrama.ro/actualitate/eveniment/coronavirus-46-de-sanc%C8%9Biuni-%C3%AEn-valoare-de-26-100-lei%2C-aplicate-%C3%AEn-urma-ac%C8%9Biunilor-privind-ordinea-%C8%99i-siguran%C8%9Ba-public%C4%83-%C3%AEn-contextul-actual.html

Most Read