MyRadioOnline.ro

Image
Image

Un pacient recalcitrant a fost

imobilizat cu ajutorul Poliției, la un centru medical din Florești. Individul era un beneficiar. În îmbulzeală, un angajat s-a rănit.

"La data de 9 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Florești au fost sesizați de către reprezentanții unui centru medical din comuna Florești, despre faptul că un beneficiar al centrului manifestă un comportament recalcitrant.

Deplasați la fața locului, polițiștii au procedat la imobilizarea bărbatului în vârstă de 60 de ani, moment în care unul dintre angajații centrului s-ar fi rănit, în timp ce încerca să-l ridice pe bărbat din pat.

Bărbatul în vârstă de 60 de ani a fost transportat la o unitate medicală de psihiatrie în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate", a informat IJP Prahova. 

Incidentul s-ar fi petrecut la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Persoane Adulte cu Handicap din satul Călinești.

Până la acest moment, la nivelul Secției Rurale de Poliție Florești nu a fost înregistrată nicio plângere cu privire la săvârșirea vreunei fapte de natură penală.

În continuare, se efectuează verificări în vederea clarificării situației de fapt. 

 

 

Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://telegrama.ro/actualitate/eveniment/b%C4%83rbat-reclacitrant-imobilizat-de-poli%C8%9Bi%C8%99ti%2C-%C3%AEntr-un-centru-medical-din-flore%C8%99ti.html

Most Read