MyRadioOnline.ro

Image
Image

Polițiștii Biroului de Combatere a

Infracțiunilor Contra Persoanelor și Patrimoniului, în urma investigațiilor efectuate în cadrul unor dosare penale, au identificat o persoană bănuită de furturi comise în perioada 2019 – 2022.

Potrivit IJP Prahova, persoana bănuită ar fi sustras din buzunarele și rucsacele persoanelor vătămate diverse sume de bani și telefoane mobile, cauzând un prejudiciu de aproximativ 3.200 de lei.

Joi, polițiștii Poliției Municipiului Ploiești au efectuat și o percheziție domiciliară la domiciliul tânărului, în cadrul căreia au fost identificate și ridicate mai multe mijloace materiale de probă folosite la activitatea infracțională.

IJP Prahova a anunțat că, față de tânărul de 22 de ani, din municipiul Ploiești s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, în vederea luării unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanelor și Patrimoniului, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Foto cu caracter ilustrativ (gazetaromaneasca.com)

 

Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://telegrama.ro/actualitate/eveniment/t%C3%A2n%C4%83r-din-ploie%C8%99ti%2C-re%C8%9Binut-pentru-furturi-comise-%C3%AEn-ultimii-trei-ani.html

Most Read