MyRadioOnline.ro

Image
Image

Doi prahoveni sunt cercetați pentru

un furt comis, în plină zi, în centrul Ploieștiului.

 

“Vineri, 07 ianuarie 2022, în jurul orelor 15:00, polițiștii locali care desfășurau activitatea de patrulare în zona centrală a municipiului au depistat două persoane de sex masculin care intraseră prin efracție și încercau să sustragă din incinta fostului Cinema «Patria» un fișet (vestiar) din tablă. În imediata apropiere, polițiștii locali au observat și un căruț în care se afla un alt fișet metalic, provenit din aceeași locație.

Indivizii au fost legitimați și identificați ca fiind numiții O.N.S., în vârstă de 24 de ani, domiciliat în orașul Plopeni, și S.C.D., de 44 de ani, cu domiciliul în municipiul Ploiești”, a anunțat Poliția Locală Ploiești.

Persoanele în cauză și bunurile sustrase au fost predate Secției nr. 1 Poliție pentru continuarea cercetărilor.

Fostul cinematograf, în paragină de mulți ani

Odinioară cel mai cunoscut cinematograf din oraș și unul dintre principalele locuri de petrecere a timpului liber, Cinema Patria este, astăzi, la mai bine de 50 de ani de la inaugurare, doar un focar de infecție. În afară de faptul că tentativele de reabilitare a acestuia au eșuat, clădirea în care a funcționat este încadrată în clasă de risc seismic, așa că o activitate cu public nu ar mai fi oricum posibilă aici.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Sursa foto: Poliția Locală Ploiești

Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://telegrama.ro/actualitate/eveniment/furt-din-incinta-fostului-cinematograf-patria-din-ploie%C8%99ti.html

Most Read