MyRadioOnline.ro

Image
Image

Logo-ul "Ploieşti" compus din litere

volumetrice şi amplasat în faţa Primăriei este avariat, după ce litera "O" a fost din nou distrusă. Poliţia Locală a identificat şi dus la secţie un minor de 15 ani, care a povestit că alţi doi tineri au luat parte la distrugere.

Incidentul s-a petrecut joi, în jurul orei 20.00. Primele informaţii sunt că unul dintre tineri s-a urcat pe panoul ornamental cu litere volumetrice, moment în care una dintre acestea a cedat sub greutatea sa.

"Joi, 6 ianuarie 2021, în jurul orelor 20:00, polițiștii locali au fost sesizați cu privire la faptul că un grup de minori se afla în fața sediului Primăriei Municipiului Ploiești, iar unul dintre aceștia s-a urcat pe panoul ornamental cu inscripția «Ploiești», distrugând una dintre litere. Urmare verificărilor efectuate de către polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică, a fost identificat în zona adiacentă, numitul S.N.D.A, în vârstă de 15 ani, domiciliat în Ploiești, care a fost condus și predat agenților Secției nr. 1 de Poliție pentru continuarea cercetărilor, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere", a anunţat Poliţia Locală Ploieşti, într-un comunicat de presă transmis vineri.

"Tânărul S.N.D.A. a declarat că la comiterea faptei au mai participat numiții C.L.A. și G.D.P., aceștia fiind implicați, conform datelor deținute de polițiștii locali, și în alte fapte de deranjare a ordinii și liniștii publice, comise în data de 21 decembrie 2021, în Piața Mihai Bravu, prin adresarea de injurii și expresii jignitoare comercianților din piață. Pentru faptele de natură contravențională comise de aceștia, polițiștii locali au sancționat  părinții pentru nesupravegherea minorilor, în temeiul Legii nr. 61/1991", se încheie comunicatul.

"O"-ul din panoul cu litere volumetrice nu e la prima avarie

Primele informaţii sunt că tinerii ar fi încercat să-şi facă un selfie în dreptul panoului cu litere volumetrice. Nu e prima dată când acest logo are de suferit, acesta fiind făcut dintr-un placaj şi nefiind gândit să suporte sarcini suplimentare. Culmea e că litera "O" pare să fie preferată din acest punct de vedere, dovadă stând şi fotografia acestui articol, făcută de reporterii "Telegrama" în decembrie 2020, la precedentele lucrări de reparaţii ale "O"-ului.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://telegrama.ro/actualitate/eveniment/o-ul-din-logo-ul-cu-litere-volumetrice-din-fa%C5%A3a-prim%C4%83riei-ploie%C5%9Fti%2C-distrus-de-c%C3%A2%C5%A3iva-pu%C5%9Ftani.html

Most Read