MyRadioOnline.ro

Image
Image

Zece percheziții domiciliare au avut

loc miercuri, în Prahova, la persoane bănuite de deținere și trafic de droguri.

 

“Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Ploiești au efectuat un număr de 10 percheziții domiciliare, pe raza județului Prahova, într-o cauză vizând săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc, deținere de droguri de risc și mare risc pentru consum propriu, fără drept.

În cauză s-a reținut faptul că mai mulți suspecți au comercializat droguri de risc și mare risc către consumatori de pe raza județului Prahova”, au informat procurorii DIICOT.

Aceștia menționează că la sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Ploiești, vor fi conduse, în vederea audierii, 40 de persoane.

Acțiune amplă, la nivel național, vizând inclusive rețele de traficanți de droguri

Astăzi, procurorii D.I.I.C.O.T. și Poliția Română, cu sprijinul Jandarmeriei Române, efectuează 16 acțiuni operative, pentru destructurarea unor grupări infracționale organizate, specializate în trafic de droguri și operațiuni cu substanțe psihoactive. La nivel național, procurorii D.I.I.C.O.T. și ofițerii de poliție judiciară pun în executare 199 mandate de percheziție domiciliară, urmând să fie conduse la audieri 169 de persoane.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră

 

Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://telegrama.ro/actualitate/eveniment/perchezi%C8%9Bii-diicot-la-trafican%C8%9Bi-de-droguri-din-prahova-40-de-persoane-audiate.html

Most Read