MyRadioOnline.ro

Image
Image

Un urs mare şi-a făcut

apariţia, de ceva vreme, în comuna prahoveană Ceraşu, ajungând până în faţa şcolii generale. Autorităţile spun că este vorba despre un urs relocat recent din Buzău.

Animalul sălbatic a ajuns, vineri, într-o zonă cu multe gospodării, la doi paşi de şcoala generală. Un localnic a făcut mai fotografii din curte, suprinzând momentul în care ursul se apropie la câţiva paşi de şoferul microbuzului şcolar, parcat în faţa unităţii de învăţământ. Şoferul se urcă repede în maşină, iar ursul, curios, îşi continuă plimbarea prin centrul comunei.

Autorităţile locale spun că este vorba despre un urs relocat recent şi transmit un nou apel către populaţie.

"Un urs relocat, speriat de noua locaţie"

"Un urs a speriat, astăzi, locuitorii comunei noastre. Din păcate este vorba despre un animal relocat din județul Buzău, speriat de noua locație. Din fericire nimeni nu a fost rănit, iar animalul a fost îndepărtat de reprezentanții Poliției Locale, ai Poliției Naționale și ai Jandarmeriei. Vă solicit din nou să anunțați reprezentanții Primăriei Cerașu cu privire la prezenţa animalelor sălbatice în apropierea locuințelor și să nu vă apropiați sub nicio formă de acestea!", a transmis primarul comunei Ceraşu, Alin Staicu, într-un mesaj publicat pe pagina sa oficială de Facebook.

Comuna Ceraşu se află în nord-estul judeţului Prahova, în vecinătatea judeţelor Buzău şi Braşov. Nu este prima oară când printre gospodăriile de aici este semnalată prezenţa unui animal sălbatic. Totuşi, problema legată de animalelele relocate ar merita o dezbatere mai amplă, în contextul în care au fost semnalate cazuri similare şi în alte localităţi din Prahova, în unele dintre ele localnicii povestind că n-au mai întâlnit niciodată până acum urşi.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

(Foto: Daniel Ogrezeanu via Facebook)

Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://telegrama.ro/actualitate/eveniment/o-comun%C4%83-din-prahova%2C-terorizat%C4%83-de-un-urs-relocat-din-buz%C4%83u-foto.html

Most Read