MyRadioOnline.ro

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au anunțat, duminică dimineață, că au fost arestați preventiv cei doi scandalagii din Câmpina cercetați într-un dosar de ultraj după un incident petrecut vineri

seară, în care un polițist ar fi fost agresat.

 

“În urma probatoriului administrat, față de cei doi bărbați a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile”, a anunțat IJP Prahova cu privire la acest caz.

Scandalagii reținuți în urma unui incident soldat cu agresarea unui polițist și avarierea unei mașini de Poliție

Cei doi bărbați fuseseră reținuți într-un dosar în care sunt derulate cercetări inclusiv pentru ultraj.

“La data de 5 noiembrie a.c, unul dintre bărbații implicați a fost oprit în trafic pentru control,  refuzând testarea cu aparatul etilotest, manifestând totodată un comportament agresiv cu polițiștii. La fața locului au venit mai mulți bărbați din anturajul celui în cauză, tulburând ordinea și liniștea publică în centrul municipiului. Ulterior conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, refuzând prelevarea de mostre biologice de sânge. Unul dintre aceștia ar fi agresat un polițist, rupându-i vesta pe care o purta. Totodată oglinda retrovizoare a unei autospeciale de poliție a fost distrusă”, a anunțat anterior IJP Prahova.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Foto cu caracter ilustrativ

 

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://telegrama.ro/actualitate/eveniment/cei-doi-scandalagii-din-c%C3%A2mpina-au-fost-aresta%C8%9Bi-preventiv.html

Most Read