MyRadioOnline.ro

Un tramvai şi două autoturisme au fost implicate într-o coliziune, miercuri după-amiază, aproape de centrul municipiului Ploieşti, în sensul giratoriu din zona Caraiman. Primele informaţii sunt că nicio persoană nu

a fost rănită grav. În schimb, circulaţia maşinilor a avut de suferit, la fel şi orarul curselor tramvaielor.

Accidentul s-a produs în jurul orei 15.20. Primele informaţii sunt că un conducător auto ar fi virat brusc, fără să se asigure, intrând pe calea de rulare a tramvaiului de pe trasuel 101. În urma impactului, autoturismul său a fost proiectat într-o altă maşină.

După coliziune, primul autoturism lovit a rămas blocat aproape de axul drumului, fiind nevoie de o platformă pentru ridicarea lui. Totodată, în spatele tramvaiului au ajuns şi altele care plecaseră mai târziu pe traseu şi care au fost nevoite să aştepte la coadă.

Un ploieştean a publicat o fotografie pe grupul de Facebook "Info Trafic Prahova", anunţând că la momentul respectiv traficul rutier se derula cu dificultate în zonă.

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://telegrama.ro/actualitate/eveniment/foto-accident-%C3%AEntre-un-tramvai-%C5%9Fi-dou%C4%83-ma%C5%9Fini%2C-%C3%AEn-zona-caraiman-din-ploie%C5%9Fti.html

Most Read