MyRadioOnline.ro

Două focare COVID au fost înregistrate de autorităţile din Prahova, la cantonamente sau tabere cu profil sportiv din Câmpina şi Azuga. În total, 14 copii au fost infectaţi.

Prefectura Prahova

a anunţat, într-un comunicat de presă transmis vineri, că focarele au apărut la o tabără de baschet organizată în Azuga, unde au fost identificați şapte copii pozitivi COVID-19, şi la un cantonament de handbal în Câmpina, unde au fost identificați tot şapte copii infectaţi. Cu toţii au fost plasaţi în izolare la domiciliu, sub supravegerea medicilor de familie, a anunţat Direcţia de Sănătate Publică Prahova.

"Pentru ambele focare, contacții stabiliți în urma anchetei epidemiologice au fost carantinați. Menționăm că niciunul dintre copiii care au participat la tabără, respectiv cantonament, nu are domiciliul în județul Prahova. În acest moment s-au finalizat activitățile în cele două locații și au fost stabilite următoarele măsuri: dezinfecţia curentă şi terminală pentru suprafeţe cu firmă specializată", a mai precizat Prefectura Prahova în comunicat.

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://telegrama.ro/actualitate/eveniment/coronavirus-dou%C4%83-focare-covid-descoperite-%C3%AEn-prahova%2C-cu-14-cazuri-confirmate-la-copii.html

Most Read