MyRadioOnline.ro

Un accident rutier mai rar întâlnit s-a petrecut sâmbătă noapte în Prahova, pe cel mai circulat drum al ţării, între o maşină şi... un urs! Şi n-a fost în dreptul

vreunei staţiuni montane, ci la câţiva paşi de Ploieşti.

În urma impactului, animalul sălbatic a murit, reprezentanţii Gărzii de Mediu fiind chemaţi pentru ridicarea cadavrului. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 22.00, la kilometrul 68+300 al DN1, în afara localităţii Păuleşti, potrivit informaţiilor transmise de Poliţia Prahova.

"Aseară în jurul orei 22:00, polițiștii au fost sesizați despre faptul că pe DN1 km 68+300,în afara localității Păulești un autoturism condus de un bărbat pe direcția Braşov-Ploiești ar fi lovit un urs. În urma impactului, ursul a decedat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", a anunţat Poliţia Prahova.

Un tânăr a publicat pe grupul de Facebook "Info Trafic Prahova" o filmare făcută în urma accidenului, care a stârnit peste 400 de comentarii şi distribuiri.

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://telegrama.ro/actualitate/eveniment/un-urs-a-fost-lovit-de-o-ma%C5%9Fin%C4%83-pe-dn1%2C-la-c%C3%A2%C5%A3iva-kilometri-de-ploie%C5%9Fti.html

Most Read