MyRadioOnline.ro

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești au cerut arestarea preventivă, pentru 30 de zile, pentru toți cei 17 inculpați audiați în urma perchezițiilor de miercuri și reținuți

ulterior, pentru 24 de ore, în dosarul de fraudă electorală privind alegerile locale din septembrie 2020. Printre cei vizați se numără și primarul comunei Ciorani, Marin Voicu, dar și 13 femei.

 

Cererea procurorilor a fost analizată la Judecătoria Ploiești, iar instanța a respins propunerea anchetatorilor, privind arestarea preventivă a celor 17 inculpați, ca neîntemeiată.

În dosarul amintit, primarul comunei Ciorani, Marin Voicu, este acuzat de instigare la infracțiunea de falsificare a documentelor și evidențelor electorale în formă continuată (20 de acte materiale), potrivit informațiilor publicate pe portalul instanțelor de judecată.

Hotărârea pronunțată joi de Judecătoria Ploiești nu este definitivă și poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunțare.

Sursa foto: Judecătoria Ploiești

 

 

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://telegrama.ro/actualitate/eveniment/dosar-fraud%C4%83-electoral%C4%83-primarul-comunei-ciorani-%C8%99i-al%C8%9Bi-16-inculpa%C8%9Bi%2C-re%C8%9Binu%C8%9Bi-ieri-noapte%2C-au-fost-pu%C8%99i-%C3%AEn-libertate-de-judec%C4%83tor.html

Most Read