MyRadioOnline.ro

Incident violent, luni seară, la marginea Ploieștiului. Trei tineri au refuzat să se legitimeze, la solicitarea unei patrule a Poliției Locale. Indivizii au devenit repede recalcitranți. “În jurul orei 17:00,

polițiștii din cadrul Secției 3 de Poliție  Ploiești au fost sesizaţi cu privire la faptul că un polițist local ar fi fost agresat. Din cercetări a rezultat faptul că, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în zona Gara Vest, doi polițiști ar fi solicitat celor 3 tineri să se legitimeze, aceștia refuzând și devenind recalcitranți. Ulterior, unul dintre tineri ar fi aruncat cu pietre în polițiștii locali, lovindu-l pe unul dintre ei”, a anunțat IJP Prahova, în jurul orei 20.00.

Sindicatul Poliției Locale “Mihai Viteazul” a anunțat că agentul rănit era conștient când a fost preluat de echipajul de la Ambulanță, bărbatul fiind lovit în zona capului. “Persoanele recalcitrante au fugit spre zona locuințelor improvizate așa zisul cartier Dallas din spatele parcului OMV Petrom, iar echipajul de intervenție rapidă a Poliției Locale care a fost solicitat prin dispeceratul PLP s-a deplasat în zona Gara de Vest, în apropierea locuinţelor improvizate ale persoanelor de etnie rromă fără adăpost. Menţionăm că, acestea sunt construite într-o zonă extravilană cu vegetaţie abundentă şi rugi de mur. Ajunşi la faţa locului, împreună cu agenţii implicaţi, am făcut o scurtă verificare a zonei, ulterior identificând 3 dintre persoanele implicate, după filmarea agenţilor şi recunoaşterea acestora de către tatăl lor şi lucrători din cadrul Secţiei Nr. 3 Poliție”, a mai transmis sursa citată.

Potrivit sindicaliștilor, “după aproximativ o oră şi jumătate, timp în care echipajul de intervenție rapidă a rămas la faţa locului şi a monitorizat zona, a reuşit să prindă şi să imobilizeze pe una dintre persoanele implicate, respectiv pe numitul D.M. , care a fost somat, imobilizat, încătuşat şi condus la autospeciala MAI, prezentă la faţa locului. Până la orele 18:55 au verificat în continuare zona, fără a mai depista vreuna dintre persoanele implicate în incident.”

Poliția a precizat că în cauză a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. Ceilalți doi indivizi implicați sunt căutați în continuare.

Sursa foto: Sindicatul Poliției Locale “Mihai Viteazul”

 

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://telegrama.ro/actualitate/eveniment/ploie%C8%99ti-o-patrul%C4%83-a-poli%C8%9Biei-locale-a-fost-atacat%C4%83-cu-bolovani%2C-%C3%AEn-apropierea-g%C4%83rii-de-vest-unul-dintre-agen%C8%9Bi-a-ajuns-la-spital.html

Most Read

  • Week

  • Month

  • All