MyRadioOnline.ro

Incendiul care a cuprins hala de depozitare a incineratorului pentru deșeuri periculoase de la Brazi este departe de a fi lichidat.

Acesta a izbucnit în jurul orei 2.45, iar abia spre 5 dimineața pompierii au reușit localizarea acestuia. De atunci, mai multe echipaje ale ISU Prahova intervin pentru lichidare, însă misiunea lor este departe de a se încheia.

Cele mai noi informații furnizate de reprezentanții ISU anunță că sunt mai multe focare în interiorul halei în care se află inclusiv materiale combustibile depozitate pe platforme. Unele deșeuri se află la 10 m înălțime.

Hala nu este sigură, plafonul s-a prăbușit în această dimineață, iar pompierii nu pot pătrunde nici acum în interior.

În prezent se acționează pentru lichidarea incendiului numai de la exterior si de la înălțime.

Încă nu există informații referitoare la o posibilă victimă surprinsă în interior. Salvatorii iau însă în calcul această ipoteză după ce echipajele ajunse la locul evenimentului au găsit, în curtea societății, o bicicletă, dar nu și pe proprietarul acesteia.

Sursa foto: ISU Prahova

 

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://telegrama.ro/actualitate/eveniment/incendiu-ecoburn-pompierii-se-lupt%C4%83-cu-fl%C4%83c%C4%83rile%2C-%C3%AEn-continuu%2C-de-la-3-diminea%C8%9Ba-interven%C8%9Bia%2C-dificil%C4%83-%C8%99i-foarte-periculoas%C4%83.html

Most Read